Valkűr Ajándékutalvány

A leghasznosabb ajándék mind közül!

“Olyan tudás megszerzése, ami csak a hasznára válhat az ajándékozottnak…”

Szia! Én Juhász Kitti vagyok, műkörömépítő és oktató, a Valkűr Nails Kft. alapítója és korábban oktattam OKJ-n.

Sokan a Valkűr Csoport-ról ismernek, ami egy facebook csoport, valójában egy közösség, amit azért hoztam létre, hogy olyan műkörmösöknek tudjak segíteni, akik szembenéznek a kihívásokkal és Győznek.

Mára már országszerte és a határon túl is rengeteg Valkűr Körmös tanul tőlem és hasznosítja a képzéseimet sikeresen. Több ezren.

Ők az ügyfeleim. A Valkűrök. Ez pedig néhány a rengeteg-rengeteg üzenet és poszt közül, amit nap mint nap kapok tőlük. <3 <3 <3

Az ajándékozott, ha műkörmös vagy műkörmös tanuló akkor itt megtalálod a számára leghasznosabb, ajándékot, sőt nem is ajándékot, hanem egy befektetést.

Egy befektetést a karrierjébe, ami csodákat hozhat el számára.

Szeretne többet keresni műkörmösként, jobban boldogulni a szakmájában, előre törni, kitűnni a tömegből?

Anélkül, hogy hosszú időkön át, akár évekig, felesleges útvesztőkben keresné a megoldást a céljai elérésére?

Ezt alapjában iránymutatással, a helyes technikák elsajátításával és begyakorlásával, a megfelelő Eszközök és anyagok használatával, lépésről-lépésre, 3 féleképpen lehet elérni, amik kéz a kézben járnak: Gyorsabb munkával, Szebb munkával és Kevesebb anyagköltséggel (kiadással).

Ezen felül, ha ezt minél több fajta szolgáltatásnál tudja teljesíteni, annál nagyobb esélye van új vendéget fogadni.

Például, ha egy bizonyos vendég csak X fajta körmöt kér, de a másik Y félét, akkor kétszer akkora esélye van a szakmában, ha mind a 2 típust magabiztosan tudja elkészíteni (Gyorsan, Szépen, Kevés Anyagköltséggel).

A Gyorsabb munka magától értetődő, ha 2 óra helyett 1 óra alatt végezi el a szolgáltatást a műkörmös, akkor fele annyi idő alatt szerzi meg ugyanazt a bevételt.

Ha megfelelően használja az anyagokat, akkor sokkal kevesebb lesz az anyagköltsége ugyanazon a munkáján, így magasabb lesz a tényleges nyeresége.

Ha mindezt a helyes technikákkal végzi, akkor a munkája szebb lesz, ami több figyelmet eredményezhet és magasabb lehet a munkadíja.

Korábban Én is bejártam azokat az útvesztőket, amik sehová nem vezettek, csak hátráltattak a szakmai előre haladásomban vagy a magasabb kereset kialakításában és nem látom értelmét, hogy mások is ezt tegyék.

Ezért Ez a 3 + 1 feltétel az, ami az alapját adja minden képzésemnek, hogy úgy tudjak segíteni minden műkörmösnek, feltörekvő műkörmösnek, műkörmös tanulónak és a szakmáját újrakezdőnek, hogy

a Céljait a Lehető Leggyorsabban és Legbiztosabban tudja elérni, Lépésről-Lépésre!

Így, ha az ajándékozott szeretne újat tanulni, szemléletben, gyorsaságban, magabiztos tudást szerezni, ami hasznosítható a magasabb kereset érdekében is, akkor ezeket tudom Neki adni, ajánlani.

Sokszínű Díszítő és átfogó Technikai műkörmös továbbképzéseket, amik mind-mind a hasznára lesznek.

A Díszítő képzések azok, amik feldobják a szalonmunkáját. Ha elkészül egy vendégének a körmével, utána jöhetnek a körömdíszítések.

Ezeknek felhasználásával el tudja varázsolni a vendégeit, vagy a leendő vendégeit, posztokkal, képekkel, önmagukban elkészített mintákkal (nem körömre készítve, hanem díszítő tipre), és bővítheti a szolgáltatásai listáját a díszítések terén.

Ilyen például a sok-sok díszítő képzésem közül a One Move Alapok, az Inda Alapok, Króm Varázs, Pasztell Varázs, a Valentin a Szalonban, az Ombre Titkok videócsomag.

A technikai továbbképzések pedig azok, amikkel magabiztosabbá, gyorsabbá, pontosabbá, precízebbé válhat a műkörmös munkában.

Ezekkel technikai téren bővítheti a szolgáltatásai listáját, gyorsabban be tudja fejezni a munkákat.

Nagyvonalakban 2 fajta technikai szolgáltatást végez egy műkörmös. Az egyik a Gél Lakkozás a másik a Műköröm építés.

A technikai csomagok közül az ügyfeleim, tanulóim a sikereikhez ezeket a csomagokat használják például:

A Reszelésmentes Technika – Gyorsan És Hatékonyan A Szalonban csomaggal van aki a műköröm építési idejéből 30 percet le tud faragni.

A Modern Manikűr Titkok – Tökéletes Előkészítés A Szalonban csomaggal az előkészítés lesz tökéletes, ami szintén gyorsabb és szebb munkát eredményez. (A fent említett Gél Lakkozásnál és Műköröm Építésnél is.)

A Gél Lakk Titkok – Minden Ami Gél Lakkozás A Sikeres Szalonmunkában csomaggal pedig a műkörömépítés mellett leggyakrabban előforduló szolgáltatást a Gél Lakkozást tudja hatékonyabban, szebben, gyorsabban elvégezni.

Valamint az Acrylgél Szalon Masterclass – Válj Az Acrylgél Mesterévé csomaggal pedig a mai legmodernebb anyag magabiztos felhasználójává válnak, ami egyrészt a Műköröm Építésnél játszik hatalmas szerepet, másrészt a Mai Legmodernebb Műkörmös Alapanyag használatát tanítja meg mélyrehatóan, amivel a legegyszerűbb a bonyolultabb, kombinált műkörömformák elkészítése.

(Masterclass csomagokból elérhető még a Zselé és a Porcelán Szalon Masterclass csomag ami 2 másik fajta műkörmös alapanyag használatát teszik magabiztossá és gyorssá. Szintén nagyon hasznosak a mindennapi műkörmös munka végzésében és a magabiztosság elérésében.)

Ajándékként a sok-sok képzés közül tudom, hogy nehéz lehet választani, ezért bármilyen kérdésed, van, szívesen segítek kitalálni és megtalálni melyik lehet a legjobb választás, ami a legtöbbet segíthet Neki!

Ehhez csak töltsd ki ezt az űrlapot, vedd fel velem a kapcsolatot, és együtt kiderítjük melyik csomag segítheti leginkább előre a sikerét.

Ezen felül természetesen lehetőség van pontos összeget ajándékoznod, ajándékutalvány formájában, amit 3 hónapig beválthat az oldalon található online videócsomagok bármelyikére.

A megrendelésed után (ha összeget szeretnél, vagy kitaláljuk melyik képzés lenne a legjobb), küldök majd egy díjbekérőt, az alapján utalással tudod kiegyenlíteni az összeget, ezután megbeszéljük mikor kerüljön be a csomag az ajándékozott oldalamon lévő felhasználófiókjába, vagy ha nincs fiókja akkor mikor hozzuk létre Neki, úgy, hogy meglepetés legyen Számára. (Ne kapjon semmi féle e-mail értesítést idő előtt 😊)

Ezután pedig küldök Neked egy nyomtatható ajándékutalványt (A4-es és A5-ös méretben is nyomtatható), amin szerepel az ajándék képzés neve (vagy az ajándékutalvány összege), az ajándékozott Neve, aki kapja és a Te neved, akitől kapta, aki teljes szívvel támogatja a sikerei elérésében.

Ezen felül a képzésekre 30 nap pénzvisszafizetési garancia van, Ha nem hasznos a csomag akkor visszautalom az árát, így minden Kockázat az Enyém. Ráadásul ha félresikerült a választás (valószínű nem fog, csak Írj!😊) a képzéseket be is lehet cserélni még a feldolgozásuk megkezdése előtt!

Nyakunkon az ünnepek! Rendeld meg Ma az utalványod!

Töltsd ki az űrlapot, és kattints a Küldés gombra, Hogy a Céljait a Lehető Leggyorsabban és Legbiztosabban tudja elérni, Lépésről-Lépésre, Útvesztők nélkül!

Ajandekutalvany_Kapcsolat (#18)

A "Küldés!" gombra kattintva kijelented, hogy elolvastad és elfogadod az Adatvédelmi Tájékoztatót és az Ászf-et.

Töltsd ki az Űrlapot, Vedd fel Velem a kapcsolatot és ajándékozd a kiszemeltednek a Legjobb, Leghasznosabb, ajándékot! Ajándékozd Neki a tudást, ami csak a hasznára válhat, amitől Gyorsabb, Precízebb, Pontosabb, Magabiztosabb és Sikeresebb lehet!

Gyakran Ismételt Kérdések:

Igen! Ha összeget ajándékozol Neki, akkor 3 hónapon belül, ha felveszi velem a kapcsolatot, meg tudjuk beszélni Vele, hogy mire legyen beváltva az összeg. Ha kell létrehozunk egy fiókot is. Ha már van fiókja, akkor pedig abba fognak bekerülni a csomagok, amiket választott. Ha van fennmaradó összeg az ajándékutalvány értékén felül, akkor egyeztetés után, díjbekérő alapján, utalással fogja majd tudni kiegyenlíteni a maradék összeget. Az ajándékutalványból fel nem használt összeget nem áll módunkban megtéríteni.

Igen! Ha konkrét képzést ajándékozol Neki, akkor megbeszélt időpontban bekerül a fiókjába a választott csomag. Ha nincs még fiókja, akkor a megbeszélt időpontban létrehozunk Neki egyet, és abba kerül be a csomag!

Az ajándékutalványt a díjbekérő alapján pontos összeg átutalásának teljesítése (vagy erről kiállított igazolás bemutatása) után küldöm.

Igen! E-mailben meg tudjuk beszélni, hogy mi lehet Számára a leghasznosabb. Használd a fenti űrlapot, hogy felvedd velem a kapcsolatot emailben!

Igen! Használd a fenti űrlapot, hogy felvedd velem a kapcsolatot emailben!

Igen van! 49980ft -tól 10% kedvezmény van az ajándék utalványokon.

Igen! 30 nap garancia van a képzésekre. Az összeg alapú ajándékutalványt Csak a weboldalamon megtalálható videócsomagokra lehet beváltani!

Igen van! A kiválasztott képzéseken van lehetőség módosítani még a feldolgozásuk megkezdése előtt.

A képzések korlátlanul visszanézhetők! Azonnal miután bekerültek a fiókjába.

A tanúsítványok vállalkozás kiváltására nem használhatók!

Ezek a videócsomagok továbbképzések, amik egy műkörmös Okj-Alapoktatás után/közben, a magabiztos, gyors, precíz munka kialakításához, a megfelelő módszerek és technikák elsajátításához, begyakorlásához és a magasabb kereseti lehetőség eléréséhez nyújtanak segítséget számára.

Sallangmentesen, Mélyrehatóan, Részletesen Elmagyarázva És Bemutatva, Mindent Lépésről-Lépésre, Kitérve A Mit-Miértekre, Tapasztalt Tippekkel és Trükkökkel, a Siker És Magabiztosság, Az Átfogó Szakmai Tudás És Gyakorlat, Lehető Leggyorsabb Elérése Érdekében.

A képzések elvégzése után, ha küld Nekem egy képet az elkészített munkájáról, akkor névre szóló nyomtatható tanúsítványt kaphat, amit kiakaszthat a szalonja falára, és büszkén mutathatja meg a vendégeinek az elsajátított új tudását!

A weboldalon a képzésekhez kap egy fiókot, bejelentkezési adatokkal (felhasználónév, jelszó), ezekkel belépbe a saját felhasználói fiókjában tudja megnézni a képzéseit, amiket ajándékba kapott. Ha van már nálam felhasználói fiókja, akkor pedig abba kerülnek be a képzések, és ott fogja tudni megnézni őket.

Számlázási adatokra, ami alapján ki tudjuk állítani a díjbekérőt és az utalásos számlát, valamint az ajándékozott nevére, egy email címre ami alapján létre tudunk hozni Neki egy fiókot (vagy a mostani fiókjának az email címére, ha nincs meg nem gond!).

Minden jelenleg elérhető képzésem megtalálható a weboldalamon árakkal. https://www.juhaszkitti.com/shop/

Ezek közül tudsz választani, szívesen segítek, hogy együtt megtaláljuk a számára Leghasznosabbat! Vedd fel velem a kapcsolatot az űrlapon keresztül!

A képzéseknek változó az ára. Minden jelenleg elérhető képzésem megtalálható a weboldalamon árakkal. https://www.juhaszkitti.com/shop/

Díszítő képzések és díszítő képzések csomagban körülbelül 4990Ft-tól 13990Ft-ig elérhetők.

Technikai továbbképzések pedig jelenleg 19990Ft-tól 24990Ft-ig elérhetők.

Természetesen! Vedd fel velem a kapcsolatot, használd a fenti űrlapot!

Ui.: Ha szeretnéd Most a legjobb, leghasznosabb ajándékot adni Neki, ami csodákat hozhat el számára, amivel magabiztosan, lépésről-lépésre haladhat a céljai elérése felé, anélkül, hogy felesleges útvesztőkben töltené az idejét, Akkor töltsd ki az Űrlapot és Válasszuk Ki Neki A Legjobb Ajándékot! Kattints a Gombra leljebb!

Ne feledd nyakunkon az ünnepek! Válasszuk ki Most a Számára Legjobb ajándékot!