Házirend


Juhász Kitti Nail Artist

1. Előzetes időpont egyeztetés minden esetben szükséges! 

2. Bejelentkezni üzenetben, telefonon. Kérlek Titeket, hogy amennyiben lehetséges, használjátok az internetes felületeket, mivel ott vissza tudom nézni, hogy ki- mit ír és amint tudok, válaszolni fogok. Ideális foglalási idő: Kb. 1,5 – 2 héttel korábban.

3. Bejelentkezéskor jelezzétek milyen szolgáltatást szeretnétek! Amennyiben ez elmarad és a szolgáltatás megkezdésekor kérsz pl. más formát vagy töltés helyett egy új szettet, a szolgáltatás megtagadható.

4. 15 percen túl eső késés esetén a szolgáltatás részlegesen módosítható (pl: elmarad a  díszítés) vagy megtagadható, amennyiben már nincs idő a minőségi szolgáltatás elvégzésére.

5. Ha betegnek érzed magad (megfázás, influenza, egyéb vírusos megbetegedés) egyeztessünk új időpontot! Én is mindent megteszek az egészségem/egészségetek megőrzése érdekében, kérlek Titeket ti is segítsetek abban, hogy nem adjátok tovább a bacikat egymásnak, vagy esetleg nekem.

6. Kísérők: Abban az esetben tudsz kísérővel érkezni, ha a 3.személy képes a szolgáltatás idejét végigülni, annak zavarása nélkül. Amennyiben a kísérő jelenléte miatt nem a tervezett tempóban halad a szolgáltatás elvégzése, elcsúszom az aznapi vendégekkel, ami nem lenne fair az utánad érkezőkkel szemben.

7. A szolgáltató a házirendet bármikor egyoldalúan és azonnal módosíthatja, azonban erről köteles tájékoztatást közre adni.

8. Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével a Házirend szabályai automatikusan elfogadásra kerülnek.

Köszönöm, hogy a házirend betartásával hozzájárulsz a zökkenőmentes és rendezett munkamenethez!

Leave a Comment