Alkalmi Körömdíszítések (Step-by-Step Minták)


alkalmi körömdíszítések juhász kitti

Imádom a körömdíszítések minden formáját, de mégis, Nekem személy szerint ezek az alkalmi körömdíszítések állnak a legközelebb a szívemhez.

Az, amikor egy vendég a Te munkád szeretné viselni a körmén az élete fontos eseményén, legyen az akár keresztelő, diplomaosztó, vagy épp a házasságkötés napján a menyasszonyi köröm, mindig nagyon megtisztelő és megható érzés.

A hétköznapi körmökön is, de még inkább az alkalmi körmön és körömdíszítésen nagyon fontosnak tartom a személyre szabott szolgáltatást. Ebben sokat segít egy előzetes megbeszélés: milyen alkalomra készül, kinek, milyen ruhához stb. A kapott információk alapján könnyebb az ötletelés és tervezés.

Menyasszonyi körmök esetén például én szeretem a szép és különleges díszítéseket ötvözni a praktikummal. Nem árt, ha nem 6 centis a köröm, főleg ha a vendég a hétköznapokon nem is szokott viselni műkörmöt, mert akkor egész nap csak arra fog figyelni le ne törje, be ne akadjon.

Mindig törekedni kell arra, hogy a választott díszítés passzoljon a vendég ízléséhez, stílusához

Igyekszem olyan alkalmi díszítéseket hozni Neked, melyek könnyen és gyorsan elkészíthetők, illetve többféle módon variálhatók a különböző alkalmakra. 

Mint az eddigi díszítéseimben is, ebben is nagyon fontosnak tartom a praktikusságot, gyorsaságot és az egyszerű elkészítést.

Csipke Minta Gyors és Látványos Műköröm Díszítés (2 Minta)

Ebben a videóban két féle csipke mintát készítünk el, melyet utána ezer féle változatban tudsz majd használni.

A csipke igazán elegáns és kifinomult kiegészítő ruhákban is és természetesen a körmökön is.

Leave a Comment